Vi tester snart Sportienda auksjon

Vi har jobbet hardt for å løse utfordringer som gjør det både enklere og tryggere og kjøpe, selge eller bytte inn en brukt sykkel. Vi kaller vårt bidrag til dette for sykkulærøkonomi.

Vi har allerede gjennomført service, reparasjoner og sertifisert flere hundre sykler som har fått et nytt og lengre liv. På veien har vi fått svært gode tilbakemeldinger fra både selgere og kjøpere. Samt bransjeaktører og partnerbutikker som benytte våre tjenester. Dette er vi veldig stolte av.

Men vi vil også gjøre det enda mer engasjerende å kjøpe en splitter brukt sykkel som er sertifisert av våre dyktige mekanikere. Derfor lanserer vi når Sportienda auksjon hvor du virkelig har mulighet til gjøre et kupp. Vi vil selvsagt ikke gjøre det mindre trygt og enkelt av den grunn. Alle syklene som legges ut på auksjon vil fortsatt være sertifiserte og du har åpent kjøp og fri frakt inkludert.

Alle syklene som legges ut vil ha en minstepris. Dette vil være første mulige bud på sykkelen. Deretter vil det være ulikt minimum forhøyelse av budet på de ulike objektene, men i de fleste tilfellene vil dette være kr 50,-. Vanlig varighet på en auksjon vil være 1 uke og auksjonen forlenges med 1 time for hvert bud.

Det er selvsagt helt gratis og legge inn bud, men det innebærer jo også en forpliktelse om å kjøpe sykkelen dersom du vinner auksjonen. Om du skulle velge og angre en budrunde som du vant vil du bli fakturert kr 300,- i administrasjonsgebyr.

For å kunne legge inn et bud må du først registrere bruker hos oss. Dette er veldig enkelt og gjøres ved å klikk på logg inn knappen. Du kan også velge å motta varsling på SMS dersom du har lagt inn et bud og noen skulle by høyere enn deg.

Legg igjen en kommentar